main logo
572

Sezonul de vânătoare la porumbei și prepelițe a fost declarat deschis

Sezonul de vânătoare la porumbei și prepelițe a fost declarat deschis, prilej numai bun pentru a scoate armele din cui.

Sezonul de vânătoare la porumbei și prepelițe a fost declarat deschis

”Stimați colegi, eu vă felicit cu ocazia deschiderii sezonului sportiv de vânătoare de azi, sportiv și de amatori. - Aplaudăm sau nu? ”

În Dubăsarii Vechi, în jur de 20 de vânători au ieșit pe un câmp să-și încerce norocul. Ei spun că prima zi de vânătoare este mereu foarte așteptată. 

”Așa, caută, caută. Șezi aici. Bravo, hai dă-mi mie.”

”Pentru noi este o sărbătoare când ne adunăm toți și ieșim cu arma în câmp.”

”Noi suntem din oraș, iar colectivul este din Dubăsarii Vechi. Ne întâlnim, mai discutăm, mai alergăm pe câmpii, respirăm aer curat.” 

”La noi vânătoarea este sportivă și de amatori, nu-i sensul în omorâre. Vânătorii astăzi s-au întâlnit pentru a se împărtăși cu ceea ce s-a întîmplat în lipsa colegilor, în lipsa armei care era acasa”, a spus managerul Asociației Vînătorilor r-nul Criuleni, Anatolie Filipescu, citat de Știri.md cu referire la publika.md.

După vânătoare, toți participanții și-au dat întâlnire pe malul unui lac din apropiere, unde au mâncat zeamă de pește și friptură. Sezonul va fi deschis până în 14 octombrie. Vânătorii au dreptul să prindă într-o zi cel mult 20 de prepelițe şi până la 15 porumbei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării