main logo
770

Sezonul de frigărui, deschis: Cum s-au distrat chișinăuienii în weekend

Soarele cu dinți i-a scos astăzi din case pe locuitorii Capitalei. Chiar dacă a fost destul de frig, sute de oameni au profitat de cerul senin și de vremea frumoasă și au luat cu asalt parcurile din Capitală.

Sezonul de frigărui, deschis: Cum s-au distrat chișinăuienii în weekendSezonul de frigărui, deschis: Cum s-au distrat chișinăuenii în weekend

Unii s-au plimbat sau au jucat fotbal, în timp ce alții au deschis sezonul picnicurilor încingând grătarele, transmite Știri.md cu referire la Protv.md

Parcul Valea Morilor din Capitală arată astăzi ca un furnicar. Zeci de locuitori ai Capitalei au profitat de soare și au ieșit la plimbare. 

„E foarte plăcută atmosfera aici, ne plimbăm azi e timpul foarte frumos”.

„Am venit cu copii mei, timpul este minunat, mulți petrecăreți”.

Atmosfera din parc a fost animată de cântăreții stradali care ne-au spus că pe lângă faptul că le fac buna-dispoziție trecătorilor, mai câștigă și niște bani cu care să-și cumpere instrumente noi.

„Natură, lac, aer, soare minunat mie îmi place foarte tare. Cântăm ca să le facem buna-dispoziție oamenilor, iar ei să ne dăruiască zâmbete”.

Așa că trecătorii nu au trecut pe alături de ei. 

Dacă unii au profitat de zi cu soare și s-au plimbat, alții s-au dezmorțit jucând fotbal. 

Gheorghe a venit la fotbal cu fiul său. Pentru că visează să-l vadă fotbalist într-o bună zi, profită de orice ocazie ca să-l scoată la antrenamente.  

Distracție la maxim a fost astăzi și în parcul La Izvor unde zeci de chișinăuieni au încins grătarele și au petrecut. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat vremea va fi caldă în următoarele zile.

În Capitala vom avea parte de maxime de 13 grade ziua, în timp ce noaptea mercurul din termometre nu va scădea mai jos de 3 grade. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării