main logo
3135

Serviciile municipale, la datorie: Cum s-a intervenit pe străzile Capitalei

Primăria Municipiului Chișinău anunță că serviciile municipale sunt antrenate pe teren la deszăpezirea străzilor din Capitală.

Serviciile municipale, la datorie: Cum s-a intervenit pe străziFoto: Primăria Chișinău

Potrivit instituției, intervenția regiilor a început de la primele ore ale dimineții prin lucrări de prelucrare a carosabilului cu material antiderapant pe străzile principale, în stațiile de așteptare a transportului public și pe aleile din parcurile capitalei, transmite Știri.md.

Astfel, de către Regia „Exdrupo” au fost mobilizate 33 de autospeciale pentru intervenție. Regia locativ comunală a antrenat 42 de unități mecanizate, iar Asociația de gospodărire a spațiilor verzi 32 de utilaje. 

De asemenea, în funcție de cantitatea de precipitații servicii municipale vor antrena autospeciale cu perie și lame pentru a curăța străzile de zăpadă.

Primăria Chișinău îndeamnă cetățenii să fie atenți și să evite deplasările prin oraș dacă nu sunt urgente, iar automobiliștii sunt îndemnați să fie prudenți în trafic, să respecte distanța, să nu parcheze în zona de protecție a stațiilor de așteptare a transportului public și pe străzile principale pentru a nu pereclita intervenția autospecialelor de deszăpezire.

În caz de situații problematice, cetățenii pot apela Dispeceratul central municipal: (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării