main logo
415

Serviciile municipale au început lichidarea consecințelor ploilor de azi

Serviciile municipale specializate au fost mobilizate pentru a lichida consecințele averselor cu vânt puternic care au avut loc astăzi în Capitală.

Serviciile municipale au început lichidarea consecințelor ploilor de azi

După ce vântul puternic a doborât mai mulți copaci și linii electrice, iar ploile au inundat mai multe străzi și treceri subterane, muncitorii au intervenit imediat la locurile afectate, transmite Știri.md.

Astfel, muncitorii au venit pe 9 adrese, unde au fost semnalate căderi de arbori. În același timp, angajații Regiei locativ-comunale și amenajare sunt antrenați în sectorul Botanica, unde au fost înregistrate 2 cazuri de inundații ale subsolurilor blocurilor de locuințe.

Drumarii de la Î.M. „Exdrupo” au fost mobilizați în toate sectoarele, pentru a lichida situațiile problematice de pe străzi. Acumulări de apă în urma averselor au fost înregistrate pe str. Meșterul Manole, str. Uzinelor -  str. Negreșteni, șos. Muncești - str. Pandurilor și str. Albișoara.

Menționăm că serviciile municipale sunt pregătite pentru a interveni în situații de urgență.

Cetățenii sunt îndemnați să raporteze cazurile problematice în urma averselor de marți, la Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării