main logo
43306

Serenadă la etajul 4, filmată la Chișinău: Amorezul a folosit macaraua

Un tânăr din Anenii Noi i-a pregătit iubitei sale un cadou inedit de ziua ei de naștere.

Serenadă la etajul 4, filmată la Chișinău: Gestul romantic al unui tânărColaj: știri.md

Imagini cu momentul inedit au fost distribuite pe o rețea de socializare de vecinii tinerei care au rămas uimiți de gestul tânărului, transmite Știri.md.

Din imagini vedem că tânărul a folosit macaraua pentru a ajunge la balconul iubitei sale care se află la etajul 4.

Contactat de Știri.md, tânărul, care este originar din Anenii Noi, ne-a spus că surpriza a avut loc ieri, la ora 07:30.

"Veronica lua micul dejun, căci se pregătea să plece la serviciu. La un moment dat a început să audă un zgomot afară. Deodată nu a atras atenția. Ulterior a auzit că cineva îi bocănește în fereastră. Puțin s-a speriat, însă văzând baloanele s-a emoționat extrem de mult. A reacționat foarte pozitiv și era fericită. A fost efectul wow", a mărturisit Pavel.

Pavel ne-a spus că a dorit să-i facă sărbătoarea mai deosebită iubitei sale și i-a venit ideea de a o surprinde cu o piesă cântată la balcon.

"Ideea mi-a venit atunci când mă gândeam cum să o uimesc și mai mult, cum să-i fac sărbătoarea și mai deosebită și desigur doream să fie o felicitare cât mai departe de standardele obișnuite și o faptă cât mai nebună și neașteptată", ne-a mai spus tânărul.

Întrebată de Știri.md ce emoții a avut Veronica atunci când și-a văzut iubitul la balcon, tânăra ne-a răspuns:

"Primul lucru pe care l-am văzut au fost multe baloane și mi-am dat seama că a pus Pavel ceva la cale. Dar când l-am văzut deja și pe el cum stă cu chitara și cu un buchet de flori, am rămas fără cuvinte. Am deschis fereastra și eram șocată, știam că va pregăti ceva de ziua mea, dar nicidecum nu m-am gândit că va face așa ceva. Am luat florile și l-am ascultat cum îmi cânta, eram cu un zâmbet până la urechi și cu lacrimi în ochi. A fost un moment de neuitat!", ne-a povestit tânăra.

Abonează-te la Știri.md pe Telegram pentru a afla rapid noutățile: https://t.me/stirimd

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării