main logo
583

Separatiștii transnistreni, invitați la recepția oficială a Ambasadei Marii Britanii

Marea Britanie încurajează separatismul din stânga Nistrului.

Marea Britanie încurajează separatismul din stânga Nistrului

Este concluzia ce se impune logic şi firesc din prezenţa a doi dintre capii secesionismului de la Tiraspol la recepţia oferită ieri, 14 iunie, de Ambasada Marii Britanii la Chişinău, printre diplomaţii acreditaţi în Republica Moldova (între care James Pettit, Peter Mihalko şi Daniel Ioniţă). Or, după cum se ştie, regimul din zonă a declarat de numeroase ori că-şi doreşte ruperea definitivă de Republica Moldova şi integrarea în Federaţia Rusă, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

Vedeți mai jos primirea călduroasă a separatiștilor transnistreni (pretinsul ministru de Externe Vitali Ignatiev și cel al Economiei Serghei Abolonik) de către ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova Lucy Rebecca Joyce:

Separatiștii din stânga Nistrului în rând cu diplomații țărilor recunoscute:

Alte fotografii de la recepția engleză:

În vara lui 2017, Ambasada Regatului Unit la Chișinău a fost nevoită să dea explicații după ce liderul separatist, Vadim Krasnoselski, a efectuat „o vizită de lucru” la Londra. Atunci, diplomația engleză a spus că vizita separatistului Krasnoselski la Londra a fost una privată, nu una oficială, după cum a scris presa, deși Tiraspolul a insistat că vizita a fost, totuşi, oficială.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării