main logo
1122

Sentință pentru consilierul care a accidentat mortal un copil

Consilierul local din Corjeuţi, raionul Briceni, care a accidentat mortal un minor şi a fugit de la locul faptei a fost condamnat recent la trei ani şi două luni de închisoare cu executare după ce prima instanţă la condamnat la o pedeapsă nonprivativă de libertate.

Sentință pentru consilierul care a accidentat mortal un copil

Potrivit Procuraturii Generale, incidentul a avut loc pe 25 februarie 2018, pe strada centrală din satul Corjeuţi. Deplasându-se în stare avansată de ebrietate la volanul propriului automobil, inculpatul a virat pe acostament, spulberând un copil, de şapte ani, care mergea cu mama sa, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Minorul a decedat pe loc, iar inculpatul şi-a continuat drumul, deplasându-se la domiciliul său, unde şi-a parcat maşina, după care s-a culcat.

Prin sentinţa Judecătoriei Edineţ, sediul Briceni, inculpatul a fost recunoscut vinovat şi condamnat la trei ani și două luni închisoare, cu suspendare, inculpatul fiind eliberat din arest preventiv chiar din sala de judecată.

Sentinţa primei instanţe a fost contestată de procurori, iar recent Curtea Supremă de Justiţie a decis condamnarea alesului local la trei ani şi două luni închisoare cu executare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării