main logo
8323

Sentință pentru avocatul beat care a spulberat 4 pietoni în Chișinău

Avocatul care a accidentat patru persoane și a amenințat cu arma pneumatică și-a aflat sentința.

Sentință pentru avocatul beat care a spulberat 4 pietoni în Chișinău

Contactat de Știri.md, procurorul șef al Procuraturii municipiului Chişinău, Șaptefrați Ștefan a declarat că bărbatul și-a aflat sentința încă din luna mai a acestui an.

Inițial pe acest caz au fost iniţiate două cauze penale, pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport, săvîrşită în stare de ebrietate şi ameninţare cu omor. 

Șaptefrați a declarat pentru Știri.md că a fost încetată din lipsa de probe cauza penală pentru amenințarea cu omor.

Totodată, pentru provocarea accidentului în stare de ebrietate și pentru lovirea unei mame cu doi copii și a unei tinere, avocatului i s-a aplicat o amendă în valoare de 45.000 de lei și privarea dreptului de a conduce mijloace de transport pe o perioadă de 3 ani.

Amintim că pe 18 decembrie 2017 un avocat din Chişinău în vârstă de 34 de ani, aflat beat la volanul unui automobil de model „Suzuki”, a lovit patru persoane pe o trecere de pietoni din sectorul Botanica al Capitalei.

După impact şoferul a fost stopat de către nişte martori oculari, care au solicitat intervenţia unui echipaj de patrulare.

Potrivit celor prezenţi la faţa locului, şoferul ar fi scos un pistol şi i-ar fi ameninţat.

În urma testului alcoscopic, agenţii de patrulare au constatat la avocat o concentraţie de alcool în aerul expirat de 0,84mg/l. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării