main logo
8261

Șeful secției Terapie a spitalului din Anenii Noi a murit după infectare

Sistemul medical a mai pierdut un angajat. Mihail Preotesa, şeful Secţiei Terapie Generală a Spitalului Raional Anenii Noi, a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Șeful secției Terapie a spitalului din Anenii Noi a murit după infectareColaj: știri.md

Informația a fost confirmată chiar de soția acestuia pe o rețea de socializare, transmite Știri.md.

''Este dureros să pierzi o fiinţă dragă. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoşirea lui Mihail Preotesa, dar moartea a fost mai puternică şi l-a smuls dintre noi. 

Îl vom păstra în inimile noastre tot restul vieţii. Ne este greu să găsim cuvintele potrivite... Sincere condoleanțe familiei îndurerate, noi vă suntem alături'', a scris o persoană apropiată familiei.

De menționat că soția medicului decedat a anunțat anterior pe pagina sa de Facebook că ea și soțul sunt infectați de coronavirus.

''Familia noastră, Preotesa Mihail și Ana, trecem printr-un calvar adevărat care se numește COVID-19, cu febră, tuse, pneumonii bilaterale, pleorizie. Soţul în prezent se află în terapia intensivă -1 SCR, Chisinau. 

Numai datorită medicilor din prima linie sec. COVID SR Anenii Noi - Steţenco Dmitrii, Caragia Eugeniu, Poiana Elena am putut să depășesc acest calvar'', a declarat aceasta.

Ulterior, Ministerul Sănătății a precizat că Mihail Preotesa, şeful Secţiei Terapie Generală a Spitalului Raional Anenii Noi, a murit fiind infectat cu coronavirus, dar cauza decesului a fost alta.

Menționăm că, în total, 31 de lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19 în R. Moldova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării