main logo
348

Șeful misiunii OSCE în Moldova, Klaus Neukirch și-a încheiat mandatul de patru ani

Şeful Misiunii OSCE în Moldova, Claus Neukirch, şi-a încheiat mandatul de şef al Misiunii OSCE în Moldova. Potrivit Infotag, acest lucru a fost anunţat vineri de Misiunea OSCE.

Șeful misiunii OSCE în Moldova, Klaus Neukirch și-a încheiat mandatul

Potrivit comunicatului de presă al Misiunii, diplomatul a spus că "menţinerea păcii şi stabilităţii pe ambele maluri ale Nistrului este ceea ce va conta în zilele, săptămânile şi lunile următoare", transmite Știri.md cu referire la Infotag.

"Sunt încrezător că Misiunea va continua să ofere contribuţia sa remarcabilă la acest proces. Îi doresc succesorului meu, părţilor şi oamenilor de pe ambele maluri ale râului Nistru tot succesul posibil în cele mai importante eforturi din aceste vremuri: menţinerea păcii şi stabilităţii", a spus Neukirch.

El a subliniat că "principala prioritate a Misiunii OSCE în Moldova este de a contribui la realizarea unei soluţionări politice durabile şi cuprinzătoare a conflictului transnistrean, bazată pe integritatea teritorială şi suveranitatea Republicii Moldova în cadrul graniţelor sale recunoscute la nivel internaţional, cu statut special pentru Transnistria".

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării