main logo
13887

Șeful IGP: Cetățeanul turc a fost ucis la comandă de un killer pregătit

Una dintre versiunile examinate de Poliție în cazul omorului cetățeanul turc este omorul la comandă executat de un killer bine pregătit.

Șeful IGP: Cetățeanul turc a fost ucis la comandă de un killer pregătitImagine simbol

Declarația aparține șefului Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu, care a menționat că acest caz este gestionat de către Procuratură Generală, iar măsurile de investigație sunt executate de către polițiști, transmite Știri.md cu referire la Radiomoldova.md.

Întrebat dacă cetățenii ar trebui să-și facă griji pentru siguranța lor, Cernăuțeanu a spus că este vorba despre o reglare de conturi între grupări criminale din străinătate.

„Am văzut că au fost martori, dar care nu au avut de suferit, fiind foarte clar care a fost obiectivul acestui criminal”, a spus Cernăuțeanu.

Șeful IGP a declarat că în toate ieșirile din Capitală, dar și la o anumită rază de oraș sunt amplasate filtre de polițiști, care verifică minuțios toate mijloacele de transport.

Amintim că bărbatul împușcat este de origine turcă, avea 41 de ani și făcea parte dintr-o grupare criminală. Acesta a fost anunțat pe canalele Interpol de către autoritățile de drept ale Regatului Unit al Marii Britanii, cu scop de arest și extrădare, fiind învinuit de comiterea unor infracțiuni de contrabandă și comercializarea heroinei.

Poliția a anunțat că examinează versiunea unei „reglări de conturi între grupări sau lichidarea intenționată a acestuia pentru a împiedica unele declarații pe care le-ar fi putut face într-un dosar”.

Totodată, oamenii legii efectuează măsuri speciale de reținere a suspectului. Oamenii care îl observă pe străzi sunt rugați să anunțe poliția, dar să evite contactul cu acesta, întrucât individul este înarmat.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării