main logo
1070

Șeful-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, își sărbătorește astăzi ziua de naștere

Gheorghe Cavcaliuc este astăzi omagiat. Șeful-adjunct al IGP s-a născut pe 25 octombrie 1982 în localitatea Micăuți, raionul Strășeni.

Șeful-adjunct al IGP, Cavcaliuc, își sărbătorește ziua de naștere

Gheorghe Cavcaliuc are 36 de ani, epoleți de colonel și funcția de șef adjunct al Inspectoratului General al Poliției, transmite Știri.md cu referire la impacttv.md.

În 2003 a absolvit  Colegiul de poliţie „D. Cantemir” al Academia de poliţie „Ştefan cel Mare”, în 2007 a absolvit specializarea drept penal la Universitatea de Stat din Moldova, iar în 2015 și-a lua titlul de master în ştiinţe politice, absolvind specializarea administrare publică  în cadrul Academiei de administrare publică.

El a fost numit Șef adjunct al Inspectoratului General al Poliției în 2014, asigurând interimatul funcției de șef al Inspectoratului General al Poliției, în perioada 2015-2016‎.

Din 2016, Cavcaliuc este membru al delegației Republicii Moldova în Comisia Unificată de Control.

Gheorghe Cavcaliuc cunoaște două limbi străine și educă doi băieți frumoși, Bogdan și Cezar Cavcaliuc, în vârstă de 8 și, respectiv, 11 ani.

Printre principalele sale realizări se poate număra un proiect de succes lansat în întreaga țară și menit să fortifice relația între generații, contribuind la securitatea copiilor. Proiectul național „Bunicii Grijulii”, este menit să asigure securitatea copiilor în drum spre școală, implicând persoane de vârsta a treia pe principiul de voluntariat.

„Copiii sunt tezaurul al acestei națiuni, iar bunicii sunt diamantul ei. Suntem datori să valorificăm la maxim acest diamant”, spune Gheorghe Cavcaliuc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării