main logo
953

Șeful adjunct al ANP va sta încă 30 de zile în arest la domiciliu

Magistrații au prelungit cu încă 30 de zile măsura preventivă de arest la domiciliu pentru șeful adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), Serghei Demcenco.

Șeful adjunct al ANP va sta încă 30 de zile în arest la domiciliuFoto: zdg.md

Solicitat de ZdG, purtătorul de cuvânt al PCCOCS, Emil Gaitur, ne-a comunicat că decizia a fost luată de către Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, transmite Știri.md.

La data de 7 mai curent, Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana a schimbat măsura aplicată în cazul lui Serghei Demcenco din arest preventiv în arest la domiciliu, cu prelungirea arestului preventiv cu încă 30 de zile.

Încheierea judecătorilor a fost contestată atunci la Curtea de Apel Chișinău de către procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

„Procurorii PCCOCS au solicitat prelungirea arestului preventiv, însă magistrații au schimbat măsura preventivă în arest la domiciliu – încheiere care a fost contestată cu recurs de către procurori”, a declarat atunci Emil Gaitur, purtătorul de cuvânt al PCCOCS.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării