main logo
674

Ședințe cu părinți în grădinițele din Capitală privind colectările ilicite de bani

Mai multe ședințe cu părinții, asociațiile și comitetele părintești, personalul didactic, reprezentanții inspectoratelor teritoriale de educație se vor desfășura, începând de astăzi, 18 ianuarie, în grădinițele din Capitală.

Ședințe cu părinți în grădinițele din Capitală privind colectări de baniȘedințe cu părinți în grădinițele din Capitală privind colectări de bani

Scopul acestor întruniri, la care va participa și un ofițer CNA, este de a pune în discuție problema colectărilor ilicite de bani din instituțiile preșcolare și de a identifica soluțiile legale pentru stoparea acestora, transmite Știri.md.

Astfel, până la sfârșitul lunii ianuarie, ofițerii CNA vor fi prezenți la adunările, organizate în grădinițele, unde au fost constatate cele mai multe plângeri de la părinți. Printre acestea sunt Grădinița nr.40 din sectorul Botanica, nr. 183 din sectorul Buiucani, nr. 7 din sectorul Centru, nr. 179 din sectorul Ciocana și nr. 196 din sectorul Râșcani.

Pentru mai multe informații despre campanie, persoanele îl pot contacta pe șeful Direcției educație anticorupție din cadrul CNA, Ion Pruteanu la numerele de telefon 257 276 sau 069056978.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării