main logo
1069

Ședința de la CSJ în dosarul kuliok, amânată: Motivele invocate

O nouă ședință în dosarul denumit generic „kuliok”, la Curtea Supremă de Justiție (CSJ), a fost amânată. În cadrul acesteia urma să fie prezentată de către procurori o înregistrare video de 47 de minute, însă inculpatul Igor Dodon a venit fără avocați, motiv pentru care a cerut amânarea.

Ședința de la CSJ în dosarul kuliok, amânată: Motivele invocateFoto: tv8.md

Dodon a motivat că doi dintre apărători sunt în concediu medical, iar altul se află în România și nu a reușit să ajungă la ședința de judecată, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Procurorul pe caz, Petru Iarmaliuc, a catalogat aceste acțiuni ca metodă de tergiversare a dosarului. El a cerut ca la următoarea ședință apărătorii să prezinte documente care să justifice imposibilitatea de prezentare. 

Totodată, procurorul a precizat că, dacă și la următoarea ședință nu vor veni avocații lui Dodon, el va cere ca inculpatul să fie apărat de către un avocat din oficiu.

La rândul său, fostul președinte a negat că ar încerca să tergiverseze dosarul și a dat asigurări că apărarea se va prezenta în componență deplină la următoarea ședință.

Afară, Dodon a fost așteptat tradițional de către susținătorii săi, dar și de un grup de activiști care l-au huiduit.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării