main logo
888

Ședința de judecată în dosarul Grigorciuc vs. Sîrbu, în pauză

Ședința de judecată în dosarul lui Pavel Grigorciuc, în care acesta este cercetat pentru că l-a agresat fizic pe deputatul democrat Sergiu Sîrbu, a fost amânată cu aproximativ două luni.

Ședința de judecată în dosarul Grigorciuc vs. Sîrbu, în pauză

O ședință urma să aibă loc azi-dimineață, dar aceasta nu s-a produs pentru că au lipsit câțiva martori ai acuzatorului. Despre aceasta a anunțat chiar Grigorciuc, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Din spusele activistului, printre martorii care urmau să fie audiați azi la ședință, dar nu au venit, este și deputatul democrat Ghenadie Buza.

Astfel, o nouă ședință de judecată în acest dosar ar urma să aibă loc în luna octombrie.

Pavel Grigorciuc a fost plasat în aret preventiv după ce în luna martie, în ziua în care a avut loc prima ședință a noului Parlament, acesta a avut un conflict cu deputatul democrat Sergiu Sîrbu. Grigorciuc l-a lovit pe Sîrbu cu o palmă peste față.

Activistul a stat în arest preventiv în penitenciar peste două luni, apoi a fost plasat în arest la domiciliu, iar la începutul lunii iulie, Grigorciuc a fost eliberat și din arest la domiciliu și se află acum sub control judiciar.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării