main logo
1805

Secția de votare din Frankfurt anunță că ar putea rămâne fără buletine de vot

Secția de votare din Frankfurt anunță că ar putea rămâne fără buletine de vot.

Secția de votare din Frankfurt ar putea rămâne fără buletine de votFoto: Facebook.com

În acest sens, Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt îndeamnă alegătorii să își exprime dreptul la vot la secțiile de votate din Stuttgart și Kassel, transmite Știri.md.

"Stimați cetățeni, vă aducem la cunoștință că, până la orele 10.00, la secția de votare nr. 1/349 din or. Frankfurt pe Main au votat 1.554 de alegători. Dat fiind faptul că secția de votare este asigurată cu un număr maxim de 5.000 de buletine de vot, iar numărul de alegători este foarte mare, recomandăm cetățenilor care se află încă în rândurile de așteptare să folosească posibilitatea de votare și de la secțiile din alte orașe: ex. Stuttgart și Kassel. Mulțumim pentru înțelegere", se arată în mesaj.

Menționăm că alegătorii moldoveni au format cozi uriașe și la secția de votare din orașul Kassel din Germania.

Potrivit unui moldovean, rândul la secția de votare se întinde pe o distanță de peste 1 km, iar alegătorii își fac griji că nu le vor ajunge buletine de vot.

Știri.md reamintește că cetăţenii Republicii Moldova cu drept de vot sunt aşteptaţi astăzi, 15 noiembrie, la urne pentru a alege preşedintele ţării pentru următorul mandat de 4 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării