main logo
10283

Se va muta sau nu cu traiul în Bălți noul primar al municipiului

Noul primar de Bălți, Alexandr Petkov, originar din raionul Cantemir afirmă că deja și-a schimbat locul de trai.

Se va muta sau nu cu traiul în Bălți noul primar al municipiuluipoză simbol

Edilul spune că a început să trăiască la Bălți încă de când s-a lansat în campanie și va continua să o facă pe perioada mandatului, transmite Știri.md cu referire la tvn.md.

Potrivit lui Petkov, primele obiective promise în campania electorală și pe care le va face după ce va fi învestit în funcție sunt lucrările de îmbunătățire a infrastructurii orașului. O atenție sporită va acorda și problemei maidanezilor.

ALEXANDR PETKOV, primarul ales la Bălți: „Trebuie să recunoaștem, Bălțiul, de unul singur, nu se va descurca cu această problemă. Trebuie să fie un program național. Noi avem la Bălți, programul început încă de fostul primar Renato Usatîi, noi avem aici cel mai bun azil pentru câinii vagabonzi, noi avem acolo și niște condiții exemplare. Însă autoritățile centrale trebuie să înțeleagă că această problemă nu este doar a Bălțiului. Noi avem propuneri și pentru autoritățile centrale și pentru  bălțeni.”

Precizăm că Alexandr Petkov, din partea formațiunii politice Partidul Nostru a câștigat turul doi al alegerilor locale cu peste 15 mii de voturi.

Petkov are 50 de ani, e istoric și politolog de profesie și este de baștină din raionul Cantemir. În perioada 2010-2014 a fost deputat în Parlament din partea Partidului Comuniștilor.

Noul primar promite bălțenilor finalizarea reconstrucției Parcului Victoria, reconstrucția Lacului Orășenesc, dezvoltarea Parcului municipal de Transport, precum și crearea unui Consiliu Obștesc Anticorupție.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării