main logo
1837

Se anunță proteste la Primărie. Ceban: Noi vom fi în Israel

Pentru marți, 28 februarie, „Mișcarea Pentru Popor” a anunțat un nou protest, de această dată în fața Primăriei Capitalei.

Se anunță proteste la Primărie. Ceban: Noi vom fi în IsraelFoto: știri.md

Edilul Ion Ceban a reacționat și a precizat că mulți funcționari nu vor fi, deoarece pleacă în Israel, îndemnând organizatorii să achite facturile cetățenilor din Orhei, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.md.

Ceban a vorbit despre manifestația în cadrul ședinței serviciilor Primăriei. El a făcut referire la compensațiile care deja se acordă în municipiu și la bugete.

„Pentru cei care au de gând să vină la ușile Primăriei, cu regret nu vom fi, pentru că suntem cu o delegație în Israel. Bugetul pe care îl va oferi Primăria Chișinău pentru compensații este egal cu bugetul Orheiului. Dacă nu am achita aceste compensații, am putea crea trei Orheilanduri la Chișinău”, a spus Ceban.

Așadar, manifestanților li s-a sugerat să protesteze în altă parte decât la Primărie, consilierii Șor fiind acuzați că nu au votat de mai multe ori bugetul orașului. El consideră că pretențiile trebuie să fie adresate altor părți, nu și administrației orașului.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării