main logo
374

Școlile din sate pot concura pentru obținerea unui set de echipamente performante

Școlile din localitățile rurale pot participa la un concurs pentru a obține un set de echipamente performante.

Școlile din sate pot concura pentru un set de echipamente performanteȘcolile din sate pot concura pentru un set de echipamente performante

Acțiunea face parte din proiectul „Incluziunea digitală”. Dosarele pot fi depuse până la 4 martie 2019, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

Potrivit Centrului de Informații Universitare, setul de echipament include două laptopuri, o imprimantă, un proiector și mobilă pentru acesta. La concurs pot să participe doar gimnaziile și liceele situate în localitățile rurale (inclusiv suburbiile municipiului Chișinău) în care învață cel puțin 250 de elevi.

Scopul proiectului este de a contribui la incluziunea digitală a gimnaziilor și liceelor din zonele rurale, prin dotarea acestora cu echipament necesar pentru desfășurarea unui proces de studii de o calitate mai înaltă și a diminua excluziunea socială a copiilor din aceste zone.

Dosarul de participare trebuie să includă formular de aplicare, un document ce confirmă numărul de elevi în instituție, o notă informativă despre dotarea instituției cu echipament IT, o scrisoare de motivare care să explice necesitatea unui astfel de echipament și o listă de activități extracurriculare organizate în instituție.

Proiectul „Incluziunea digitală rurală”, ajuns la cea de-a cincea ediție, este organizat cu suportul financiar integral al unei fundații din R. Moldova și susținut de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării