main logo
5572

Schema de escrocherie cu pietoni sinucigași a reapărut la Chișinău

Un șofer a fost la un pas de a fi victima unei scheme de escrocherii, după ce un pieton i s-ar fi aruncat pe capota automobilului.

Schema de escrocherie cu pietoni sinucigași a reapărut la ChișinăuFoto: știri.md

Incidentul a avut loc vineri, 3 decembrie, pe strada Bogdan Voievod, din sectorul Râșcani al Capitalei, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

Șoferul unui atuomobil de marca Toyota, în vârstă de 38 de ani, a sunat la serviciul de urgență 112, după ce un pieton s-ar fi aruncat pe capota automobilului, în proximitatea trecerii de pietoni.

Acesta le-a declarat polițiștilor că stopat automobilul și a coborât pentru a vedea ce s-a întâmplat cu pietonul, însă de el s-ar fi apropiat două persoane care i-au cerut 100 de euro pentru a nu-i crea probleme.

Imediat cum bărbatul a sunat la poliție, cei doi indivizi și tipul care s-a aruncat peste capota automobilului, au dat bir cu fugiții de la fața locului într-o direcție necunoscută.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul, dar și pentru a identifica toate persoanele implicate în acest caz.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării