main logo
870

Scena pentru concertul din 24 august promis de Dodon, instalată în PMAN

O scenă impunătoare a fost instalată în aceste zile în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN). Asta după ce președintele Igor Dodon a anunțat că pe 24 august va fi organizat un concert „grandios” în centrul Capitalei.

Scena pentru concertul din 24 august promis de Dodon, instalată în PMANFoto: tv8.md

Evenimentul va fi dedicat aniversării a 75-a a „eliberării Moldovei de fascism”, trasnmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Din imaginile foto realizate de către reporterul TV8 se poate vedea că la fața locului se desfășoară repetiția pentru concert. 

În acțiunile de repetiție ar fi implicați mai mulți tineri. Totodată, observăm că pe scenă este prezent un ansamblu muzical instrumental de mari dimensiuni.

De asemenea, se poate vedea că lucrările de amenajare a scenei continuă, iar specialiștii desfășoară corecția acustică a boxelor.

Întrebat anterior de jurnaliști, președintele a refuzat să spună din ce bani va fi organizat concertul.

Ieri Guvernul a declarat ziua de 23 august – zi de doliu, în contextul marcării la nivel european a Zilei comemorării victimelor regimurilor totalitare cum a fost cel fascist, nazist, stalinist.

Întrebat de ziariști cum poate să fie organizat un concert în zi de doliu național, Igor Dodon a sugerat că decizia Guvernului ar fi ilegală.

Șeful statului a refuzat să spună din ce surse financiare vor fi organizate toate evenimentele programate pentru 23-24 august.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării