419
0
Scena pentru concertul din 24 august promis de Dodon, instalată în PMAN
419
0

O scenă impunătoare a fost instalată în aceste zile în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN). Asta după ce președintele Igor Dodon a anunțat că pe 24 august va fi organizat un concert „grandios” în centrul Capitalei.

Foto: tv8.md

Evenimentul va fi dedicat aniversării a 75-a a „eliberării Moldovei de fascism”, trasnmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Din imaginile foto realizate de către reporterul TV8 se poate vedea că la fața locului se desfășoară repetiția pentru concert. 

În acțiunile de repetiție ar fi implicați mai mulți tineri. Totodată, observăm că pe scenă este prezent un ansamblu muzical instrumental de mari dimensiuni.

De asemenea, se poate vedea că lucrările de amenajare a scenei continuă, iar specialiștii desfășoară corecția acustică a boxelor.

Întrebat anterior de jurnaliști, președintele a refuzat să spună din ce bani va fi organizat concertul.

Ieri Guvernul a declarat ziua de 23 august – zi de doliu, în contextul marcării la nivel european a Zilei comemorării victimelor regimurilor totalitare cum a fost cel fascist, nazist, stalinist.

Întrebat de ziariști cum poate să fie organizat un concert în zi de doliu național, Igor Dodon a sugerat că decizia Guvernului ar fi ilegală.

Șeful statului a refuzat să spună din ce surse financiare vor fi organizate toate evenimentele programate pentru 23-24 august.

Citește și
article image
DW: Jocurile cu Dodon provoacă rupturi și frustrări în ACUM
0
1017
article image
Dodon a discutat cu Ambasadorul Turciei despre Arena...
0
209
article image
Dodon, întrebat dacă va mai semna PSRM un nou acord cu ACUM
0
323
article image
Șeful statului convoacă ședința Consiliului Superior de...
0
277