main logo
4280

Scandalul sexual cu 16 paciente la Bălți: Unele fete au rămas gravide

Polygon Documentary a lansat un film documentar pe baza unor evenimente reale care au avut loc în R. Moldova, în anul 2013.

Scandalul sexual cu 16 paciente la Bălți: Unele fete au rămas gravideColaj: știri.md

Mai exact este vorba despre scandalul sexual care a zguduit Moldova 8 ani în urmă, când 16 paciente de la Spitalul de Psihiatrie din Bălți au acuzat un medic că le-a violat, transmite Știri.md. 

Pacientele s-au plâns că medicul terapeut, Stanislav Florea, le-a abuzat sexual. Cazul a ajuns în atenția oamenilor legii în anul 2013.

În instanță, presupusele victime au povestit că au fost violate de repetate ori, ani în șir. Unele bolnave spun că au rămas însărcinate în urma presupuselor agresiuni sexuale. Doctorul acuzat de viol nu și-a recunoscut vina. Mai mult, avocații lui susțin că dosarul a fost fabricat. Ei spun că nu există nicio probă care i-ar demonstra vinovăția lui Stanislav Florea.

Magistrații au condamnat doctorul la 15 ani de pușcărie. Am reușit să ne întâlnim cu el la închisoare.

Cum a reacționat medicul condamnat în fața camerelor? Despre ce a discutat soția lui Stanislav Florea atunci când s-a întâlnit cu una dintre presupusele victime? Ce detalii cutremurătoare spune sora primei paciente care a depus mărturii împotriva doctorului? Și cum trăiește acum una dintre femeile care ar fi fost abuzate sexual?

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării