main logo
6666

Scandalul de la Curtea de Conturi. Tatiana Vozian, retrogradată din funcție

Șefa Direcției generale metodologie, planificare și raportare a Curții de Conturi, Tatiana Vozian, anunță că a fost retrogradată din funcție, după scandalul din instituție, în care l-a acuzat pe președintele Marian Lupu că i-ar fi făcut „avansuri sexuale”.

Scandalul de la Curtea de Conturi. Vozian, retrogradată din funcțieColaj: Știri.md

„Am acceptat o funcție inferioară celei deținute anterior de mine, pentru că îmi asum consecințele unui denunț public despre o persoană controversată, dar bine relaționată așa cum este Lupu!”, a scris Vozian pe rețelele sociale, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

„La exact o lună de la declarațiile mele publice am fost retrogradată în funcție! După cum am scris anterior, sunt fidelă Curții de Conturi în sine, dar nu lui Lupu și nu mă sperie „pedepsele” lui de retaliere!”, a declarat Tatiana Vozian.

La data de 18 aprilie, președintele Curții de Conturi, Marian Lupu, a expediat o cerere prealabilă în temeiul art. 15 din Legea cu privire la libertatea de exprimare, prin care, în ordine extrajudiciară, se solicită Tatianei Vozian „dezmințirea informațiilor mincinoase și defăimătoare, conținute în mesajul făcut public la data de 11.04.2023, prin care se lezează onoarea, demnitatea și reputația sa profesională, precum și repararea prejudiciului moral”.

Scandal sexual la Curtea de Conturi. Șefa Direcției generale metodologie, planificare și raportare a Curții de Conturi, Tatiana Vozian, susține că președintele instituției, Marian Lupu, i-ar fi făcut „avansuri sexuale”.

Curtea de Conturi a venit cu o reacție în acest sens.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării