main logo
17504

Plângere la Procuratură: Scandal sexual la un liceu din Chișinău

Un scandal sexual ar fi izbucnit la o instituție de învățământ din Capitală.

Plângere la Procuratură: Scandal sexual la un liceu din Chișinău

Pe un grup privat al părinților unui liceu a apărut o discuție aprinsă pe un subiect revoltător: elevii din clasa întâia ar fi fost agresați sexual de colegii de clasă, transmite Știri.md.

Totul ar fi avut loc recent, chiar în baia instituției de învățământ, iar administrația ar fi la curent cu acest incident.

Surse din cadrul instituției, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, au declarat că mai mulți părinți sunt revoltați și vor să-și ia copiii din această școală.

Știri.md menționează că, în scopul protejării identității minorilor, nu vom divulga vârsta, denumirea instituției de învățământ sau sectorul vizat.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru Știri.md că Poliția s-a autosesizat pe acest caz, iar ieri, la primele ore ale dimineții, oamenii legii au mers în instituția vizată.

Polițiștii au discutat cu elevii minori în prezența adulților și a psihologului, totodată au discutat și cu profesorii de acolo.

Atât minorii, părinții, cât și administrația neagă faptul că în instituția lor ar fi avut loc un astfel de caz.

Oamenii legii anunță că vor investiga acest caz pentru a stabili circumstanțele și cine este persoana care a răspândit această informație.

Astăzi, 31 ianuarie 2019, Comitetul Părintesc al liceului vizat au mers cu o scrisoare la Procuratura Republicii Moldova, dar și la Inspectoratul de Poliție.

Părinții sunt indignați de faptul că o mamă ar fi discutat cu prietena ei despre situația din clasa I-a, iar drept rezultat, cea din urmă ar fi pornit un val de zvonuri pe grupurile părintești.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru Știri.md că femeia care a stârnit valul de discuții false urmează a fi identificată și pedepsită conform legii.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării