main logo
1171

Scandal în transport public. Reacția ministrului Apărării: Purtați mască

După ce ieri pe rețelele de socializare au fost distribuite imagini în care mai mulți călători se ceartă cu un carabinier, ministrul Apărării a venit cu un mesaj pe o rețea de socializare în acest context.

Scandal în transport public. Reacția ministrului Apărării: Purtați mască

Ministrul a îndemnat cetățenii să fie mai responsabili și să fie mai recunoscători pentru munca și riscul pentru care se supun forţele de ordine publică în fiecare zi, transmite Știri.md.

„Dragi cetățeni, purtarea măștilor, mai ales în spații închise și în transportul public este extrem de importantă acum, pentru a preveni contaminarea cu virusul de tip nou.

Militarii sunt în stradă pentru voi, vă ajută, acordă sprijin carabinierilor și polițiștilor în lupta noastră comună, împotriva pandemiei.

Vă îndemn, repetat, să demonstrați înțelegere și respect față de ei, mai ales atunci când vă atenționează să respectați distanța socială sau să purtați mască înainte de a intra în transportul comun”, a scris Pînzari.

Știti.md reamintește că ieri, un tânăr și o tânără care nu voiau să poarte măști de protecție s-au luat la ceartă cu ceilalți pasageri, dar și cu un carabinier și un militar.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării