main logo
514

Scandal în sectorul Râșcani: Doi chiriași s-au luat la bătaie

Conflict sângeros între doi chiriaşi. Incidentul a avut loc vineri noaptea în sectorul Râşcani al Capitalei.

Scandal în sectorul Râșcani: Doi chiriași s-au luat la bătaie

Potrivit oamenilor legii, agresorul în vârstă de 19 ani, ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu victima. După câteva replici dure, între cei doi s-ar fi iscat o ceartă. Enervat, tânărul l-a îmbrâncit pe amicul său de pahar, iar acesta ar fi căzut peste cioburile unei sticle de la un geam, transmite Știri.md cu referire la canal3.md.

În urma loviturii, victima, în vârstă de 29 de ani, s-a ales cu răni adânci. Acesta a ieşit în stradă pentru a cere ajutorul oamenilor, însă a fost zărit de un echipaj al Batalionului de Patrulare şi Reacţionare Operativă care se afla în zona.

Văzându-l pe bărbat plin de sânge, poliţiştii au solicitat ajutorul medicilor. Imediat, la faţa locului a venit o ambulanţă care a transportat victima la spital.
În scurt timp, la locul incidentului s-a deplasat Grupul Operativ al Inspectoratului de Poliţie Râşcani pentru a cerceta cazul.

Echipa emisiunii Unitatea de Gardă a reuşit să vorbească cu agresorul, care şi-a recunoscut vina.

Potrivit ofiţerului de presă al Direcţiei de Poliţie, Svetlana Scripnic, victima a rămas în viaţă şi se află în continuare sub supravegherea medicilor, iar agresorul este cercetat în libertate.

Actualmente, oamenii legii urmează să stabilească circumstanţele producerii incidentului. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă să-şi petreacă următorii doi ani după gratii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării