main logo
8182

Scandal în Aeroportul Chișinău: Pasagerii, impuși să achite suplimentar câte 20 de euro

Pasagerii cursei Chișinău-Parma, care zboară în această dimineață la ora 09:30 cu aeronava companiei „Fly One”, au fost obligați să achite câte 20 de euro pentru check-in direct în aeroport.

Scandal în Aeroportul Chișinău: Pasagerii, impuși să achite câte 20 euroFoto: cotidianul.md

Oamenii s-au luat la ceartă cu reprezentanții companiei, fiind nemulțumiți de faptul că sunt impuși să plătească pentru că sistemul electronic nu a funcționat pe parcursul zilei de ieri și pasagerii nu și-au putut rezerva locurile din timp, fără a plăti bani suplimentar, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

În plus, taxa pentru check-in a fost majorată de „Fly-One” la 10 la 20 de euro, iar pasagerii nu au fost informați din timp despre asta. Reprezentanții companiei, care erau în aeroport le-au spus pasagerilor că sunt reguli noi începând de ieri și au refuzat să dea alte explicații.

„A fost mare ceartă. Era mare haos. Oamenii sunt supărați că nu a funcționat check-in-ul. Suntem noi vinovați că la companie nu a lucrat sistemul? Ei ne-au amăgit. Nimeni nu a fost informat despre scumpirea taxei de la 10 la 20 de euro. Până la urmă, pasagerii s-au văzut nevoiți să achite. Toți au plătit”, ne-a spus Călin, unul dintre pasagerii cursei Chișinău-Parma.

Contactat de Știri.md, reprezentanții Fly One au venit cu o explicație: 

"Stimați pasageri, din motiv că compania aeriană FLYONE migrează la o platformă nouă de rezervări se confruntă cu anumite dificultăți ce țin de check-in online.

În acest context, dorim să atragem atenție că toate costurile suportate pentru realizarea check-in-ului la aeroport vor fi compensate de către FLYONE.

Pentru acesta va fi nevoie de expediat o reclamație la adresa electronică: claims@flyone.md

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag la bordul aeronavelor noastre".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării