main logo
2325

Scandal cu ameninţări, filmat în Capitală. Soţie: Eu te omor

În perioada sărbătorilor de iarnă, numărul apelurilor la Poliţie a crescut semnificativ. Cele mai multe scandaluri apar în urma consumului de alcool.

Scandal cu ameninţări, filmat în Capitală. Soţie: Eu te omor

Potrivit datelor oficiale, în ultimele patru zile echipele mobile din cadrul Direcției de Poliție municipiul Chișinău au intervenit la 1.400 apeluri de urgență, pentru curmarea diverselor fapte antisociale, majoritatea fiind încălcări a ordinii și securității publice, manifestate prin tulburarea liniștii cetățenilor pe timp de noapte, acte de huliganism, conflicte iscate ca urmare a consumului de băuturi alcoolice în exces, transmite Ştiri.md.

Unul dintre cele mai recente cazuri a fost înregistrat în sectorul Buiucani al Capitalei, unde o soţie ameninţa cu omorul persoanele din preajmă.

Astfel, prin comportamentul neadecvat, persoanele implicate au pus pe jar poliția, urmare a incomodităților create locatarilor blocului locativ, care au sesizat repetat oamenii legii despre faptele date. Cazul dat este cercetat de către poliție, iar persoanele urmează a fi trase la răspundere conform legislației în vigoare.

Necătând la faptul că suntem în perioada sărbătorilor, Poliția Capitalei spune că va fi necontenit la datorie și va interveni prompt la toate apelurile și solicitările cetățenilor, pentru menținerea unui climat de siguranță în societate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării