main logo
11661

Şase moldoveni au murit într-un accident din Rusia. Primele imagini

Accident groaznic în regiunea Kaluga din Rusia. Șase moldoveni au murit după ce microbuzul în care se aflau s-a ciocnit frontal cu o mașină.

Potrivit informației IGSU al MAI colectată din subdiviziunea Ministerului pentru Situații Excepționale a Federației Ruse în dimineața zilei de 4 august ora 07.40 a avut loc un accident de circulație în apropiere de regiunea Kaluga, Rusia pe traseul M3 spre Ucraina, transmite Ştiri.md.

În accident au fost implicate trei unități de transport, inclusiv un microbuz de model Mercedes Sprinter cu numere de înmatriculare a Republicii Moldova. În urma impactului 8 persoane au decedat dintre care 6 cetățeni ai Republicii Moldova. 

Alte 4 persoane cetățeni ai țării noastre sunt internați în spital cu diverse traumatisme. Circumstanțele urmează să fie stabilite ulterior. 

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI monitorizează situația și menține o comunicare permanentă cu colegii din Federația Rusă, dar și cu serviciul consular pentru stabilirea identității cetățenilor moldoveni implicați în tragicul accident. 

De asemenea, Ambasada Republicii Moldova la Moscova aduce la cunoștință că în regiunea Kaluga s-a produs un accident rutier cu implicarea unui microbuz care transporta cetăţeni moldoveni.

Reprezentanții misiunii diplomatice colaborează cu serviciile specializate ruse pentru stabilirea circumstanțelor producerii accidentului, identificării victimelor şi acordării suportului necesar familiilor celor decedați şi răniți.

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +7 929 964 9079.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării