main logo
10858

Șase accidente pe traseele din țară: Poliția anunță drumurile blocate

Poliția a sporit numărul de echipaje pe trasee și în localități în suportul participanților la trafic.

Șase accidente pe traseele din țară: Poliția anunță drumurile blocateFoto: Poliția Republicii Moldova

Până la această oră avem înregistrate 6 accidente rutiere cu persoane traumatizate, transmite Știri.md.

„Venim repetat cu apel către șoferi să nu pornească la drum cu mașinile neechipate și să circule cu viteză redusă. Evitați pornirea la drum lung fără necesitate urgentă”, se arată în mesajul Poliției.

La ora 17:00 rămân blocate traseul R-26 Căușeni - Cimișlia, traseul R-35 Comrat - Cantemir, pe o porțiune de 2 km la ieșirea din satul Vișniovca, raionul Cantemir spre satul Dudulești din raionul Comrat și traseul R-34 la ieșirea din orașul Leova spre Sărata Nouă, inclusiv și satul Sărata Nouă, pe anumite porțiuni.

Mai mult, din cauza vântului puternic zăpada este spulberată pe traseu. Traseul 29 este blocat între satul Tomai și intersecția satului Joltai.

Astfel, în permanență autoritățile intervin să asigure deplasarea mijloacelor de transport.

La fel, șoferii sunt îndemnați să evite conducerea pe traseul M5. În apropierea satului Greblești din raionul Strășeni se circulă cu mare dificultate. 

Un alt traseul din preajma satului Balabanu din raionul Taraclia, la fel este blocat. Transportul este întors înapoi și redirecționat. 

Și traseul M3, între localitățile Congaz și Svetlîi este blocat, dar și traseul R-30, porțiunea Anenii Noi - Căușeni. Conducătorii sunt rugați să nu se deplaseze spre această zonă.

Totodată, din cauză vremii rele, Inspectoratul General al Poliției anunță că a suplimentat numărul polițiștilor implicați pe trasee și în localități cu încă 1.000 de angajați. 

„Colegii noștri oferă suport participanților la trafic și entităților specializate, în contextul în care se circulă cu dificultate”, se arată în mesajul Poliției. 


Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării