main logo
6479

Șapte deputați, interziși la următoarele cinci ședințe ale Parlamentului

Șapte deputați care ar avea legături cu Ilan Șor au primit interdicția de participa la următoarele cinci ședințe ale Parlamentului.

Șapte deputați, interziși la următoarele cinci ședințe ale ParlamentuluiColaj: Știri.md

Este vorba despre Vasile Bolea, Denis Ulanov, Vadim Fotescu, Irina Lozovan, Marina Tauber, Reghina Apostolova și Alexandr Nesterovschi, iar o decizie în acest sens a fost votată de 57 de deputați PAS, transmite Știri.md.

Mai exact, deputații au obstrucționat activitatea Parlamentului, blocând tribuna centrală.

„În conformitate cu art. 133 alin. 1, v-am acordat avertisment. V-am chemat la ordine, a fost aplicată și sancțiunea de retragere a cuvântului. Vă somăm de a plica litera „F”: interzicerea participării la ședințe pe durata de până la zece ședințe. Fac uz de calitatea mea și propun interzicerea participării la ședințele Parlamentului pe durata a până la cinci ședințe. Domnilor Bolea, Fotescu, Ulanov, Lozovan, Tauber, Apostolova, Nesterovschi, vă rog să deblocați tribuna! Stimați colegi, în această situație propun, în conformitate cu art. 133, alin. 1, lit. f, să aplicăm sancțiunea de interzicere a participării la ședințele plenare pe durata a cinci ședințe”, a declarat Igor Grosu.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării