main logo
385

Șantierele de lucru din Capitală, inspectate de Ruslan Codreanu

Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, a inspectat astăzi lucrările de reparație a străzii Schinoasa din sectorul Centru al capitalei.

Șantierele de lucru din Capitală, inspectate de primarul general

Autoritățile municipale au decis renovarea unui segment de drum, care a fost afectat de viiturile formate în urma ploilor și făcea dificilă circulația rutieră și a locatarilor din zonă. 

Astfel, drumarii au intervenit pe o lungime de 106 metri liniari de stradă, iar din bugetul municipal în acest sens au fost alocați 460 mii lei, transmite Știri.md.

De asemenea, primarul general interimar, Ruslan Codreanu, a inspectat alte două șantiere aflate în vecinătate, cele de pe adresele str. Pietrarilor, 2A și șos. Hâncești, 70/3 și 70/4, unde au loc lucrări de reabilitare a curților blocurilor de locuințe.

 Aici intervenția serviciilor municipale vizează reparația căilor de acces și a trotuarelor, iar în perioada următoare va fi reabilitat iluminatul public și spațiile verzi.

Un alt cartier din preajmă, care va fi reparat până la sfârșitul lunii septembrie, în cadrul campaniei municipale de reabilitare a curților blocurilor de locuințe, este cel de pe adresa strada Pietrarilor, 14/1, 14/2, 14/3 și 14/4.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării