main logo
17373

Șantaj în stil mafiot: Poliţia cere ajutor pentru a găsi 2 infractori

Poliţia cere ajutorul cetățenilor pentru a găsi membrii unui grup criminal organizat, învinuiţi pentru comiterea mai multor activități criminale.

Șantaj în stil mafiot: Poliţia cere ajutor pentru a găsi 2 infractori

Potrivit poliției, bărbații șantajau administratorul unei companii de transport internaţional de călători, transmite Știri.md.

Aceștia sunt bănuiți că au distrus prin incendiere și autocarele administratorului, atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și în alte state precum Federația Rusă și Republica Cehă, cu scopul determinării agentului economic, de a renunţa de la activitatea prestată, pe o rută internaţională.

La 25 aprilie 2019, oamenii legii au reţinut doi dintre organizatorii grupului criminal împreună cu alţi complici.

La 27 aprilie, în urma examinării demersului privind aplicarea măsurii de reprimare-arest preventiv pe un termen de 30 zile, judecătorul Judecătoriei Chişinău, sediul Ciocana, a respins demersul înaintat, stabilindu-le eliberarea provizorie sub control judiciar pe un termen de 30 zile.

Ulterior învinuiţii au încălcat obligaţiile stabilite de instanţă, eschivându-se într-o direcţie necunoscută.

În acest context, Poliţia solicită  ajutorul cetăţenilor în vederea stabilirii locului aflării suspecților, doi bărbați de 33 și respectiv 38 de ani.

Dacă cineva cunoaşte informaţii  privind locul aflării suspecților, sunați imediat la  numerele de telefon: 069999457, 022-577-153, 078710293.

Poliția va păstra confidențialitatea surselor de informare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării