main logo
809

Sandu: Se sting luminile în televiziunile controlate de fostul sistem

„Se sting luminile în televiziunile controlate de sistemul oligarhic, după ani de zile în care au slujit intereselor de partid”, a declarat premierul Maia Sandu.

Sandu: Se sting luminile în televiziunile controlate de fostul sistemFoto: moldova.org

În urma schimbării puterii, „s-au schimbat multe lucruri” precum susțin unii deputați ai Parlamentului R. Moldova, transmite Știri.md.

Un anunț în legătură cu schimbările obținute vine și premierul Maia Sandu. Ea a declarat că Guvernul a primit scrisoare din partea directorului TVR Moldova prin care directorul televiziunii solicită Consiliului Audiovizualului o frecvență de emisie pentru a difuzat emisiunile în toate localitățile din țară.

„Încet, dar sigur, lucrurile revin la normalitate. Se sting luminile în televiziunile controlate de sistemul oligarhic, după ani de zile în care au slujit intereselor de partid.

Astăzi guvernul a primit o scrisoare din partea directorului TVR prin care solicită Consiliului Audiovizualului o frecvență de emisie, care să permită difuzarea postului TVR Moldova pe întreg teritoriul țării. Considerăm că toate interferențele fostelor guvernări în frecvența de emisie a TVR au produs o mare nedreptate, atât postului public român de televiziune, cât și cetățenilor Republicii Moldova, iar frecvența de emisie preluată abuziv trebuie să revină la TVR.

E timpul să se facă dreptate și vom oferi toată susținerea televiziunii publice din România pentru recuperarea frecvenței cu acoperire națională”, a declarat premierul pe o rețea de socializare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării