main logo
1242

Sandu, mesaj de 8 Martie: Sunt mândră de femeile din Moldova

Președintele Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare adresat tuturor femeilor cu prilejul zilei de 8 Martie.

Sandu, mesaj de 8 Martie: Sunt mândră de femeile din Moldova

În mesajul său, șefa statului a declarat că este mândră de rezultatele obținute de moldovence care „mișcă lumea din loc”, transmite Știri.md.

„Sunt mândră de femeile din Moldova care arată zilnic, lumii întregi, că pot. Ele reușesc în orice domeniu: cercetare sau sport, afaceri, producție sau educație, politică sau sănătate. Ele cresc familii, construiesc și dezvoltă afaceri, își asumă riscuri, creează și conduc echipe, educă tineri, tratează pacienți, oferă alinare suferinzilor. Cu încredere și înțelepciune, ele găsesc soluții pentru cele mai dificile probleme.

Moldovencele mișcă lumea din loc. Datorită lor, țara noastră rezistă și merge înainte, chiar și-n vremuri incerte, pline de pericole și provocări.

Pe 8 Martie, de Ziua Internațională a Femeii, apreciem curajul și dăruirea femeilor și ne asumăm să construim o Moldovă europeană, în care femeile și bărbații trăiesc în armonie, având drepturi și oportunități egale, o societate în care fiecare poate trăi liber și fericit”, se arată în mesajul președintei.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării