main logo
2714

Sandu: Andronachi e implicat în multe scheme. Acționează ca Plahotniuc

Deputatul Vladimir Andronachi este implicat în mai multe scheme, iar Procuratura ar trebui să fie în stare să probeze acest lucru, susține președinta Maia Sandu.

Sandu: Andronachi e implicat în multe scheme. Acționează ca Plahotniuc

Prezentă joi în cadrul unei emisiuni de la Pro TV, Sandu a confirmat că deține informații privind implicarea lui Andronachi în schemele privind acapararea proprietăților Republicii Moldova în Ucraina, transmite Știri.md cu referire la Cotidianul.md.

„Acest deputat este implicat în multe scheme. Întrebarea ține iarăși de capacitatea Procuraturii să probeze implicarea lui. El are aceleași metode ca și Plahotniuc, acționează prin interpuși. 

E iarăși o bilă neagră în ograda instituțiilor noastre că nu reușesc să adune probe și să ajungă la beneficiarul final al acestor scheme”, a declarat Sandu.

Ea a acuzat că, în cazul proprietăților din Ucraina, Andronachi ar fi acționat prin intermediul instanțelor de judecată, în condițiile în care pe problema consulatului din Odesa o decizie favorabilă lui a fost luată de Judecătoria Râșcani, iar ulterior casată la Curtea de Apel.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării