main logo
2130

Sandu a înmânat vioristei Alexandra Conunova titlul Artist al Poporului

Șefa statului i-a înmânat, astăzi 26 aprilie, pe scena Sălii cu Orgă, titlul onorific de „Artist al Poporului” vioristei Alexandra Conunova.

Sandu a înmânat vioristei Alexandra Conunova titlul Artist al PoporuluiFoto: Președinția Republicii Moldova

„Este un titlu binemeritat, Alexandra este nu doar o mare artistă a poporului nostru, ea este admirată și dincolo de hotarele țării noastre”, a menționat Președinta, transmite Știri.md.

Șefa statului i-a mulțumit artistei, din numele spectatorilor, pentru talentul său prin care aduce atâta bucurie, dar și pentru că sprijină tinerele talente din țara noastră prin fundația sa, „Arta Vie”. 

„Este esențial pentru copiii noștri să aibă modele adevărate, să înțeleagă că, în afară de talent, marile scene ale lumii și ale vieții pot fi cucerite prin caracter, dedicație și multă, foarte multă muncă”, a subliniat Președinta Maia Sandu.

Șefa statului a mai punctat că Alexandra Conunova este cu adevărat „o minunată ambasadoare muzicală a țării noastre, așa cum sunt și mulți alți artiști din țara noastră care, prin talentul lor, deja ne integrează în marea cultură europeană”. 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării