192
0
Salvatorii şi pompierii, în rol de Moş Crăciun pentru 1.500 de copii
192
0

Angajaţii de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență s-au alăturat Campaniei de caritate Caravana de Crăciun organizată de Clubul Sportiv de Automobiliști Terra Valahia dar și alți parteneri şi au adus daruri mai multor copii.

Ofițerii IGSU au venit din raioanele de nord, sud și centru pentru a fi alături de parteneri. Salvatorii și pompierii din toată țara au venit cu 13 autospeciale de teren pentru a încărca bunurile destinate celor 1.500 de copii din famlii numeroase, transmite Ştiri.md.

Campania de caritate a fost lansată în Piața Marii Adunări Naționale din Capitală, de unde coloana formată din zeci de mașini a subdiviziunilor MAI, dar și a partenerilor implicați au pornit în 33 raioane din țara noastră

Angajații IGSU vor aduce copiilor aflați în dificultate haine, produse alimentare, dulciuri și jucării în ajunul de Crăciun din raionul, Anenii Noi, Dubăsari, Ungheni, Ialoveni, Hîncești, Căușeni, Soroca, Drochia, etc. 

Totodată pompierii au instalat detectoare de fum în casele famiilor vizitate asigurîndu-le securitate. 

Mai mult, în ajunul sărbătorilor de iarnă Inspectoratul General pentru Situații de Urgență în parteneriat cu Terra Valahia au organizat Caravana Salvatorilor și Pompierilor care a ajuns în 4 raioane – Nisporeni, Căușeni, Anenii Noi și Strășeni în perioada 24-25 decembrie anuli 2018.

Citește și
article image
Secretarul OSCE oferă sprijin pentru retragerea munițiilor...
0
192
article image
Concluziile FMI-ului după ce a acordat RM-ului 46,1...
0
308
article image
Moldova, actor important la cea de-a 63 Conferință AIEA
0
89
article image
Incediu la Briceni: Un bărbat a ars de viu și unul a ajuns...
0
197