main logo
2204

Salvatorii continuă lucrările de căutare a minorei dispărute în Nistru

Pe 27 februarie angajații IGSU vor continua lucrările de căutare a minorei în vârstă de 12 ani dată dispărută pe râul Nistru în apropiere de localitatea Speia raionul Anenii Noi.

Salvatorii continuă lucrările de căutare a minorei dispărute în Nistru

Acțiunile salvatorilor vor avea loc pe cale terestră pe malul râului în preajma raioanelor Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă, transmite Știri.md.

Specialiștii vor verifica toate porțiunile de relief a malului unde curenții de apă ar fi putut duce corpul fetei.

Pentru eficientizarea activității de căutare au fost informate toate Inspectoratele de Poliție din raioanele Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă, care urmează să se implicate în proces.

Mai mult, în vederea depistării corpului neînsuflețit a fost solicitată implicarea Poliției de Frontieră care ar putea ajuta prin patrularea teritoriului în apropierea râului, la frontieră.

Lucrările de căutare au fost suspendate pe parcursul nopții, după ce patru zile scafandrierii au realizat scufundări subacvatice pentru depistarea minorei, însă fără rezultat.

Acțiunile de căutare terestră vor continua.

Știri.md amintește că minora în vârstă de 12 ani a fost dată dispărută, după ce pe 23 februarie a fost văzută pe gheața subțire a râului Nistru din apropierea localității Speia, raionul Anenii Noi.   

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării