main logo
1998

Sălile chirurgicale de la Policlinica de Stat, modernizate. Cum arată

Sălile chirurgicale și cabinetul medicului chirurg de la Policlinica de Stat au fost reparate în cadrul unui proiect investițional finanțat din fondul de dezvoltare și modernizare a prestatorilor publici de servicii medicale al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină.

Sălile chirurgicale de la Policlinica de Stat, modernizate. Cum aratăFoto: cnam.md

Bugetul total al proiectului a constituit în jur de 444.000 de lei, dintre care peste 335.000 au fost alocați de CNAM, în baza unui concurs de proiecte investiționale, transmite Știri.md.

Lucrările incluse în acest proiect au acoperit un spectru amplu, de la înlocuirea ușilor până la reparații complexe ale tavanului, pereților, sistemelor de apeduct și canalizare, electric și termic.

În urma unei vizite de monitorizare a executării proiectului, reprezentanții CNAM au constatat că lucrările de reparație au fost finalizate și corespund documentației din deviz. Nereguli în implementarea proiectului nu au fost depistate.

Potrivit administrației instituției medicale, renovarea acestor încăperi a permis crearea unor condiții optime atât pentru pacienți, cât și pentru cadrele medicale. În perioada ianuarie-octombrie 2023, în cabinetul chirurgical au fost înregistrate peste două mii de vizite.

Policlinica de Stat deservește în jur de 9.000 de persoane, dintre care peste 1.800 sunt participanți la lichidarea consecințelor catastrofei de la Cernobâl.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării