main logo
1008

Sălcuța: Cei mai buni elevi, nominalizați în cadrul Galei Laureaților

Cu oaspeți din Parlament, Ministerul Educației și Cercetării și colegi din România și Moldova, pe 23 mai la școala din satul Sălcuța raionul Căușeni a avut loc o Gală a laureaților. Evenimentul a ținut să adune împreună prietenii unității școlare, care de-a lungul timpului au avut tot felul de activități comune cu elevii și profesorii liceului Meșterul Manole.

Sălcuța: Cei mai buni elevi, nominalizați în cadrul Galei LaureațilorFoto: studio-l.online

Evenimentul a început cu un discurs al directoarei liceului, care a mulțumit tuturor celor prezenți pentru sprijinul oferit de-a lungul anilor, iar ulterior a urmat o serie de alocuțiuni din partea elevilor și profesorilor, fiecare subliniind rezultatele obținute în anul de studii 2023-2024, transmite Știri.md cu referire la Studio-l.online.

În cadrul galei, elevii și profesorii cei mai implicați și cu rezultate deosebite au fost premiați. Diplomele și cupele de merit au fost oferite ca o recunoaștere a muncii depuse și a performanțelor atinse în diverse domenii.

Gala a inclus și momente artistice susținute de elevii liceului. Aceștia au prezentat cântece, dansuri și recitări de poezii, demonstrând astfel talentul și diversitatea activităților extracurriculare din cadrul școlii.

Elevii care s-au ales cu recunoștință spun că sfârșitul fiecărui an școlar e plin de emoții, iar asemenea evenimente te motivează să aspiri spre performanță.

Directoarea liceului susține că practica de a organiza la Sălcuța o Gală a Laureaților la sfârșit de an școlar se practică de mai mult timp, scopul principal al acesteia este scoaterea în valoare a potențialului educațional din cadrul instituției.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării