main logo
3002

Salariu de 50.000 de lei: Topul celor mai bine plătite joburi din țară

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la data 15 octombrie 2020.

Salariu de 50.000 de lei: Topul celor mai bine plătite joburi din țarăFoto: joblist.md

Cel mai plătit loc de muncă vacant declarat la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă este pentru poziția de director de producție la compania elvețiană Danube Oil Company SRL, care își desfășoara activitatea în raionul Cahul, satul Giurgiulești, transmite Știri.md.

Locul de muncă este pentru o persoană cu experiență în domeniul exctracției uleiului de floarea soarelui și care cunoaște limba engleză la nivel avansat.

Compania Danube Oil Company SRL oferă 17 mii lei șefului de organizare și desfășurare a activității de producere a uleiului.

Altele 2 locuri de muncă bine plătite sunt pentru poziția de mașinist la excavator, locurile vacante fiind disponibile în orașul Chișinău și se oferă 14-20 mii lei.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcțiile vacante de inginer tehnolog la SRL Johannes Group, care se ocupă cu producerea confecțiilor textile.

Pentru acești 3 ingineri salariile varianză între 7-20 mii lei, în dependență de cerințe și zona de activiare (Telenești și Chișinău).

16 mii lei vor fi oferiți celor 2 conducători auto (transport internațional) din Bălți care vor corespunde condițiilor de angajare, inclusiv permis de conducere cat. D și experiență de lucru.

La fel 16 mii lei vor fi sursa de venit pentru inginerul de securiate și sănătate în muncă din Leova.

La mare căutare și în această lună sunt inginerii, agenți de aprovizionare, operatorii de telecomunicații, conducătorii auto cărora li se oferă un salariu de maxim 15 mii lei.

Salarii de 8-10 mii lei sunt declarate de mai mulți angajatori pentru locurile de muncă vacante: sudori, cusători, contabili, conductori, bucătari, medici, etc.

Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați.

Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (conform declarațiilor agenților economici) și să aplice CV-ul pentru ofertele corespunzătoare din listă accesând portalul sau adresându-se la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.      

 Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și condițiile de ocupare a acestora:

- vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact);

- contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8:00-17:00;     

- accesați portalul www.angajat.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării