main logo
3242

Salariu de 30.000 de lei: Cele mai plătite locuri de muncă vacante în Moldova

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la 18 aprilie 2019, conform declarațiilor agenților economici.

Salarii de 30.000 de lei: Cele mai plătite joburi din MoldovaSalariu de 30.000 de lei: Cele mai plătite locuri de muncă în Moldova

Astfel, potrivit listei cel mai plătit job este cel de programator, iar salariul se ridică la 30.000 de lei, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

Următoarele cele mai bine plătite joburi sunt cel de manager, șef secție sau conducător auto ale cărui salarii sunt de peste 20.000 de lei pe lună și mai mult.

La capătul opus se regăsesc posturile de muncă cum ar fi cusător, șofer, lăcătuș-montator etc. salariile acestora încep de la aproximativ trei mii de lei și ajung până la zece mii de lei.

Doritorii sunt îndemnați să aplice CV-ul pentru ofertele corespunzătoare din listă accesând portalul www.angajat.md sau adresându-se la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și condițiile de ocupare a acestora:
– vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă;
– contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.30 – 15.30;
– accesați portalul www.angajat.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării