16 septembrie, 09:49
2 548
2
Salarii de 30.000 lei: Topul celor mai plătite locuri de muncă vacante
16 septembrie, 09:49
2 548
2

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță câteva locuri de muncă vacante bine plătite pentru persoanele care sunt în căutarea unui job la moment.

Astfel, cel mai plătit loc de muncă vacant este pentru poziția de director de producție la compania elvețiană Danube Oil Company SRL, care își desfășoară activitatea în raionul Cahul, satul Giurgiulești, transmite Știri.md.

Locul de muncă este pentru o persoană cu experiență în domeniul extracției uleiului și care cunoaște limba engleză la nivel avansat.

Alte 2 locuri de muncă bine plătite sunt pentru pozițiile de programatori la Pentalog Chi SRL, pentru care se oferă un salariu maxim de 30.000 lei.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcțiile vacante de 2 mașiniști la excavator, locurile vacante fiind disponibile în orașul Chișinău și se oferă 14.000 - 20.000 lei.

La fel, între 12.000 şi 18.000 de lei se oferă pentru cel mai iscusit pietrar-zidar care dorește să muncească în Chișinău și are experiență de muncă în lucrări de zidărie și cărămidă.

16.000 lei vor fi oferiți celor 2 conducători auto (transport internațional) din Bălți care vor corespunde condițiilor de angajare, inclusiv permis de conducere categoria D și experiență de lucru.

La mare căutare și în această lună sunt inginerii, electromontorii, operatorii de telecomunicații, cărora li se oferă un salariu de maxim 15.000 de lei.

Totodată, salarii de 8.000-10.000 lei sunt declarate de mai mulți angajatori pentru locurile de muncă vacante: sudori, cusători, contabili, conductori, bucătari, medici, etc.

Locurile de muncă disponibile pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați. Doritorii pot să aplice CV-ul pentru ofertele corespunzătoare accesând portalul www.angajat.md sau adresându-se la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

    

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter