4835
0
S-a stins din viață un tânăr și talentat chirurg din Chișinău
4835
0

Un mesaj trist a venit din partea Spitalului Clinic Republican din Chișinău. În urma unui accident rutier, a plecat în lumea celor drepți talentatul chirurg Ion Cucu, medicul care a salvat sute de vieți, activând în cadrul secției Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică a SCR.

Foto: google.com

,,Cu profund regret anunțăm, ca în urma unui accident, ne-a părăsit unul dintre cei mai talentati chirurgi dedicati profesiei  – chirurgul Ion Cucu. Transmitem condoleanțele noastre familiei, prietenilor, colegilor și tuturor celor care l-au cunoscut pe Ion Cucu”, este mesajul personalului clinicii, postat pe rețelele sociale, transmite Știri.md cu referire la unica.md.

Colegii îl descriu drept medicul cu ,,mâini de aur”.

,,Pe scena vieții și-a jucat rolul cât a putut de bine, acela de fiu, frate, tată, soț, prieten și orice alt rol încredințat. A realizat lucruri minunate și cu multă demnitate pentru comunitatea medicală. Pentru talentul si inteligența sa era atât de iubit! Avea rezultate remarcabile în Chirurgia ficatului și a căilor biliare extrahepatice, dar și orice alte patologii complicate le rezolva cu mare succes. Avea forță, dorință, multă răbdare și sensibilitate, s-a dedicat cu multă dăruire profesiei nobile, uneori în derimentul sănătății personale. Păcat că frumosul său drum s-a întrerupt brusc provocând multă durere celor mai scumpi sufletului său. Chipul lui bland, o voce de Înger, o voce care vindeca, ne însoțește și acum ca o Icoană, pașii nostrii căutându-L mereu, mereu… L-am cunoscut, l-am apreciat, l-am admirat! S-a stins un OM dintre oameni, s-a stins un OM PENTRU OAMENI… Acum, dragul și scumpul nostru coleg și prieten IONEL, când poţi mângâia doar visele celor dragi – fiicele scumpe, soția, Mama și Tatăl împovărați de vremuri, rudele îndurerate, noi prietenii vom încerca să le aducem un strop de alinare şi o oază de speranţă, pentru ca, acolo, sus SĂ TE ODIHNEȘTI ÎN PACE”.

Medicul Ion Cucu activa inclusiv în cadrul unui spital privat din capitală.

Citește și
article image
O adolescentă a murit după ce a încercat un experiment de...
0
321
article image
Băiat infectat cu E-coli în 2011 a murit în Franța după o...
0
176
article image
O fană iraniană s-a autoincendiat la Teheran şi a murit
0
132
article image
O femeie de 62 de ani din Statele Unite a fost ucisă de un...
0
177