main logo
524

Ruslan Codreanu a inspectat lucrările de reparație a străzii Băcioii Noi din Capitală

Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, a inspectat astăzi șantierul în lucru de pe strada Băcioii Noi, tronsonul: bd. Dacia – șos. Muncești, unde au început lucrările de reparație a carosabilului.

Ruslan Codreanu a inspectat lucrările de reparație a străzii Băcioii Noi

Autoritățile municipale au decis renovarea segmentului de drum, care se afla într-o stare avariată, transmite Știri.md.

În urma inspectării șantierului, Ruslan Codreanu s-a arătat mulțumit de calitatea intervenției, dar și de mobilizarea drumarilor pentru a executa lucrările de reparație în termeni restrânși. 

„Am vizitat recent acest cartier și am constatat că locuitorii se confruntă cu insuficiență de transport public. Astfel, după renovarea drumului vom pune la dispoziția oamenilor transport adăugător”, a menționat edilul capitalei.

Potrivit lui Vitalie Butucel, șef al Direcției generale transport public și căi de comunicație, pentru anul viitor sunt planificate lucrări de reabilitare integrală a străzii Băcioii Noi, cu montarea bordurilor și delimitarea trotuarelor.

După finalizarea lucrărilor de reparație a str. Băcioii Noi, municipalitatea va extinde itinerarele a două rute municipale de autobuz: nr. 44 și nr. 65 pentru a asigura cu transport public locuitorii din zonă.

Menționăm că suprafață de drum reabilitată are o suprafață de 8.000 metri pătrați, iar în acest scop, din bugetul municipal au fost alocați 3,5 milioane lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării