18 sep, 2019 18:14
281
0

Rusia și Moldova ar putea implementa în comun un card turistic personalizat

18 sep, 2019 18:14
281
0

Rusia este dispusă să propună Moldovei să devină o republică pilot pentru implementarea în comun a unui card turistic personalizat (Tourist ID) pentru a crește fluxul de turiști.

Rusia și Moldova ar putea implementa în comun un card turistic personalizatFoto: noi.md

Despre aceasta a anunțat Vladislav Darvai, reprezentantul comercial al Federației Ruse în Moldova, într-un articol scris pentru publicația rusă Kommersant, vorbind despre perspectivele de extindere a cooperării moldo-ruse și propunerile care sunt planificate a fi discutate pe 19 septembrie la Chișinău în cadrul primei din ultimii trei ani ședințe a Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare comercial-economică, transmite Știri.md cu referire la noi.md

Vladislav Darvai a menționat că industria turismului va deveni un subiect separat de discuții între părți, deoarece Moldova are potențial de creștere și dezvoltare, iar Rusia are practici de succes, demonstrate cu privire la creșterea fluxului turistic reciproc. 

„Moscova este gata să propună Moldovei să devină o republică pilot - să implementeze împreună un card turistic personalizat (Tourist ID). Acesta va permite turiștilor noștri să utilizeze anumite servicii pentru o intrare și o ședere confortabilă pe teritoriul țărilor noastre, precum și va oferi anumite preferințe la folosirea serviciilor turistice pe teritoriul țării. Acest sistem a fost testat cu succes în Rusia în perioada Campionatului Mondiale de Fotbal din 2018”, a declarat reprezentantul comercial al Federației Ruse din Moldova.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter