main logo
10658

Rudele femeii decedate în Turcia, identificate: MAEIE le oferă asistență

Rudele femeii decedate în Turcia au fost identificate. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, funcționarul consular oferă asistență în vederea documentării corespunzătoare și asistării familiei pentru repatrierea corpului neînsuflețit în Republica Moldova.

Rudele femeii decedate în Turcia, identificate: MAEIE le oferă asistență

„Responsabilii de la Consulatul general al Republicii Moldova la Istanbul sunt în contact cu rudele persoanei decedate, cetățean al Republicii Moldova. La moment, funcționarul consular oferă asistență în vederea documentării corespunzătoare și asistării familiei pentru repatrierea corpului neînsuflețit în Republica Moldova”, a menționat purtătorul de cuvânt al MAEIE, Daniel Vodă, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Inițial nu se cunoștea nimic despre femeia decedată. Cetățenii din regiunea autonomă Găgăuzia, care se află în Turcia, au transmis masiv un mesaj, în care se menționa că cadavrul unei femei, cu numele Margarita Covaliova, născută în 1979, a fost găsit într-una dintre casele locale, scrie gagauzinfo.md.

Femeia este originară din Moldova. Pe pagina de Facebook a femeii este notat faptul că localitatea sa natală este Cantemir.

În context, amintim despre un alt caz tragic. În vara acestui an, un moldovean de 53 de ani care a mers să se odihnească la mare în Turcia a murit. Acesta s-a înecat într-o piscină.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării