main logo
760

Rosian Vasiloi, printre cei care și-au administrat doza 3 de vaccin

În Poliția de Frontieră a fost dat startul administrării dozei booster de vaccin anti-COVID-19 persoanelor care au finalizat schema primară de vaccinare.

Rosian Vasiloi, printre cei care și-au administrat doza 3 de vaccinFoto: Facebook.com

Printre cei care s-a imunizat astăzi cu cea de-a treia doză de vaccin se numără și șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, transmite Știri.md.

„Pandemia ne-a epuizat pe toți, însă dorința de viață este mult mai puternică. De aceea vă îndemn să continuați lupta cu aceeași responsabilitate și grijă față de propria sănătate și a celor dragi. Vaccinați-vă și asigurați-vă un viitor fără COVID-19!”, este îndemnul șefului Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, după procedura de imunizare cu doza booster de vaccin anti-COVID-19.

Poliția de Frontieră subliniază că imunizarea împotriva COVID-19 este mai mult decât importantă și necesară la ziua de azi. 

„O nouă variantă a coronavirusului, B.1.1.529 – Omicron, se răspândește rapid în toată lumea, provocând îngrijorare și impune restricții în vederea diminuării riscului de transmitere a noii tulpini”, se mai arată în comunicat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării